Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hann


Tänka

Att man är den man är

Med eller utan flagga

Varför vända kappan




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-06 19:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA rakt på spiken bra!
2012-12-07

  Angel of love
Ja bäst att va stolt för den man är!
2012-12-06

    ej medlem längre
bra..
2012-12-06

  SatansSon VIP
Ma n är som man blev..
2012-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano