Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Visar hur lätt vi kan missförstå varandra Bilden är nyckeln..


Toa Bild

Skratta du

Han på golvet skrattar inte

Han är blöt & arg




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-06 22:57



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berör...
2012-12-07

  Lars Hedlin
Bra och finurligt!
2012-12-07

  Angel of love
Jag är kvinna, jag skrattar :)) för det kan bara vara män som kan vara så knäppa :)))
2012-12-07

  SatansSon VIP
Sjukt rolig dikt.
2012-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano