Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärtenäste.

Sitter stilla och ensam känner frid
inget som stör bara min egen tid
ute är fruset och gnistrande vitt
men inne är varmt i hjärtat mitt

funderar på livet i stort och i smått
funderar på alla dagar som gått
minns hur det var när liten jag var
nu finns bara minnena kvar

jag har fått min del av glädje
och även av sorg
men när jag tänker tillbaka
är det glädjen
som
mest finns i min korg

visst finns det stunder
som jag viker med min blick
då jag mest tårar
hade och fick

men genom alla mina år
har någon gått vid min sida
någon som satt sina spår
tagit min hand liksom lyft mig fram
när tiden har varit för svår

nu blickar jag framåt
har mycket som väntar
bland annat en liten värmande jänta
som med ögon så blå som himmelens fäste
ger hopp och ljus i mitt hjärtenäste

Skogsfen







Fri vers av Skogsfen.
Läst 196 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-08 10:21



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fint och harmoniskt...
2012-12-08

    ej medlem längre
Varmt och innerligt.
2012-12-08

  Ljusletaren
Så ömsint sagt :-)

Mötte en man idag som pratade om allt elände som händer i världen och bland hans sina. Då sa jag: Se allt som är fint, först då mår du bra.

Det är det som du säger så fint med dina ord idag.
Tack/kram
2012-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.