Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

martha stewart and you

 

martha stewart visar vad hon bakade

till david rockafeller-fellows

nittioförsta födelsedag

 

jag hör att du

tänker på mig ibland

 

inget kolesterol, crunchy

 

att du tillochmed

tänker på mig ofta

 

isn´t this spectacular




Fri vers av molly crayons
Läst 236 gånger
Publicerad 2006-02-16 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons