Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sex o sånt....limerickar



Så var det den otrolige Rex
som tävlade i att ha sex
varje minut
han gav en salut
o tittade sen på sin rolex

Så var det prästens goja som prata
om saker som var helt privata
bad en bön
under suckar o stön
o sa sen:Det var skönt du Beata






Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 590 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-16 16:03



Bookmark and Share


    steffe struts
Så var den kluriga poeten Bodilla
som knåpade om sex i sin villa
Rex han blev så upprörd
han i sitt sex blev störd
han sa, poeten drar en lögn hon lilla

;-))

stefan
2006-02-16

  DanSan
Hahaha . . . Det var det jag sa det blir roligare framåt Natta
2006-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg