Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

the number you are trying to reach

 

tankar får krympa

till små små små

 

och jag

lägga munnen mot stillhet,

bryta pennan till tystnad

 

samtalet bröts vid

slut på batteri

 

 




Fri vers av molly crayons
Läst 271 gånger
Publicerad 2006-02-16 16:18



Bookmark and Share


  Christer VIP
gillar denna...svårt att peka på vad jag tycker om...känslan liksom...ja..känslan. Snyggt!
2006-02-17

  bq
the number ..och rösten låter så..normal på nåt vis eller hur??
avbrott som blir tankens laddning..stillhet...
2006-02-16
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons