Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är min men bara här

dagar har gått av nattsvart mörker
jag börjar sakta vakna
äntligen ser jag igen
ser livet så enkelt som det kan vara...

känn hjärtat slå
kom hit och lägg ditt huvud mot mitt bröst
oavsett hur morgondagen ser ut
jag vet hur jag kommer svara...

ovissheten river hål
men jag älskar känslan av att känna igen
risken är stor att jag bränner mig av elden
men just nu gör det ingenting

våra stulna stunder jag ska spara...




Fri vers av Ullagulla
Läst 335 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-08 22:54



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
....ja, skön och stor intensitet känner jag här, kärleken vandrar på så olika stigar.
...och slutet...kom ihåg "stulet smakar bäst" det skojade vi alltid om, när vi var barn och pallade äpplen i villaträdgårdarna hemma. fast stulen kärlek kan ju smaka bittert!!! det här är Ulla tänker jag när jag läser, mycket tyckaomfaktor!!
2012-12-09

    ej medlem längre
En intensiv känsla och närvaro i din dikt. Kärleken söker ord att uttrycka sig med om den är varm och glöder
2012-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Ullagulla
Ullagulla