Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens gång

Jag ska låta


kärleken rinna ut


ur hålen i mitt hjärta.


Så som sand rinner genom


ett enormt tidsglas.


För i båda fallen är det bara


tiden som kommer se till


att det slutar rinna.




Fri vers av Sikska
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-09 01:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska