Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är perfekt

Hur fan kan du vara så jävla vacker!?
Minsta lilla detalj är perfekt utformad och hjärtat blir mjukt när man tittar på dig, det ultimata är när våra blickar möts och du ler stort och tandlöst mot mig, ändå biter du dig in i min kropp och fyller den med ödmjukhet och omsorg. Då tror jag att du vet att jag är din mamma.




Övriga genrer av Nattviolen VIP
Läst 542 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-12-09 11:29



Bookmark and Share


  VildLilja
Jag gillar uttrycken "och hjärtat blir mjukt när man tittar på dig" och "när våra blickar möts och du ler stort och tandlöst mot mig, ändå biter du dig in i min kropp och fyller den med ödmjukhet och omsorg". Bra.
2012-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Nattviolen
Nattviolen VIP