Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barfotapoesi


Vill du komma nära
Känna vindarna från den här sidan av livets äng
Vi kan smeka varandras själsliga sprickor
för att ömsint hela det heliga
Vi kan minnas att vi glömt bort livets mening och
tillsammans skapa vågor på livets årsringar.

Jag vill lova mig själv att försöka vila i mitt ljus
vårda det sköra och låta mig leka i skymningarna

Kom så smakar vi eufori och
fylls upp av jordens alla himlar
Låt oss omhänderta vår brinnande lust och
mättas av naturens språk
Och låt alltid skogens brus ekar i våra skuggor.




Fri vers av Nattviolen VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-15 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattviolen
Nattviolen VIP