Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla är någons längtan

Du sa att jag gör dig viktlös och
jag vet inte hur du gjorde
när du klädde av mig mitt försvar

Jag vill läsa dina tankar innantill och
se bilderna på din lins,
tappa känseln och sväva
i färgen av dina ögon.

Viska att du kommer så möter jag dig
stöna där talan blir stum
här finns varken tid eller facit

Jag låtsas att din doft
hänger kvar på min hud
medan jag minns
din andedräkt
mot min hals

Alla är någons längtan och
jag längtar efter linjerna
du får runt ögonen
när du ler

*




Fri vers av Nattviolen VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-11-28 20:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag älskar titeln!
2023-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Nattviolen
Nattviolen VIP