Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom stängda ögonlock


Det finns så många tårar
bakom stängda ögonlock
Så många stormar
gömda innanför hud och
hav av känslor att drunkna i

Jag försvinner in i mig själv och
går vilse bland tankar medan
bröstkorgen
är på väg att öppna sig

Du vill vara på djupt vatten med mig
titta upp i himlen och vänta
på ett stjärnfall att önska till
Det har skett under förr

Vad är det med jordens kraft att ta omhand
och hur gör träden för att tysta mitt eko?

För att lugna en känsla
måste jag ge den plats
Är det därför jag längtar
till skogens storhet?

*




Fri vers av Nattviolen VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-17 20:36



Bookmark and Share


  Iréne S Räisänen VIP
Skogsbad, är läkande för kropp och själ.
2023-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Nattviolen
Nattviolen VIP