Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek mellan tunna lakan


Vi vet innebörden
av kärlek mellan tunna lakan
Fuktade läppar och
mjuka blickar

Vi vet hur det känns att sväva och
flyta samtidigt
Att smälta medan
det brinner i bröstet

Andas tungt
tills tiden försvinner och
smeka våra konturer
tills alla gränser suddas ut

Vi har varit där förut
där allt bara är och
där Ta är att Ge
och Ge är att Ta


*




Fri vers av Nattviolen VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-30 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattviolen
Nattviolen VIP