Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visa. Mig. Dig.

Kom smakar vi på
varandras konturer
tills vi börjar sväva.
Jag vill falla handlöst
på mjuka moln och
känna varma vågor som
som viskar livets alla syften

Mina känslor skapar mönster
som kan smycka hela världens tak och
du har förblindat mig som solen i mars.

Säg mitt namn
som att det är det vackraste ord
din mun känner.
Håll min hand genom nätterna och
låt mig kyssa dina ögon till morgonen kommer.

Mitt hjärta dansar med ditt
som norrskenet i oktober och
jag känner varje andetag
i dina lockar.
Möt mig genom kisande ögon och
Visa. Mig. Dig.




Fri vers av Nattviolen VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-09-01 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattviolen
Nattviolen VIP