Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du var mitt gift


Du var aldrig min spegelbild och
våra olikheter var aldrig
vackra kontraster

Du blev min självdestruktivitet som
långsamt skar upp
min själ

Jag ville bli älskad
Omhändertagen
Långsamt smekt över ryggen

Men du kände fler
fula ord och
våldsamma uttryck
Än vackra
handlingar


*




Fri vers av Nattviolen VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-21 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattviolen
Nattviolen VIP