Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Asfaleia, asfaleia!


Spring så fort du kan
Spring, skrik, gråt, hata

Skär upp min bröstkorg
Vänd mig ut och in
Jag måste andas

Min hud behöver skadas
Smärtan utanpå är
bättre, lättare, finare

Jag är yr

Min kropp - bedövad
skakar, fryser, svettas

Mina ögon rinner ut

Jag är trasig
Ihoplappad, mekanisk, skör

Säg inget
Gör inget
Älska mig bara




*




Fri vers av Nattviolen VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-08 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattviolen
Nattviolen VIP