Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det tar tid att hitta hem utan dig

*


kan dansa så vackert allena på mitt köksgolv
och strunta i alla dem som kan se in mellan de
grå persiennerna
kan gå där på golvet barfota
låtsas att stegen är lätta
kan skratta och låta vinglaset
krackelera och bli till vackra
fallande kristaller
kan gå vidare ut genom alla rummen
finna nya vägar i mitt eget hem
jag inte kände till förut
kan låta saknaden bli till något
som döljer sig
och leta kan jag bland böcker
kvarglömda påhitt
om livet vill leka kurragömma
och dagarna går så
tiden går så
dansstegen barfota blir tunga
i det nötta nattlinnet
innan det är dags att sova
kan gå till sängs
ensam nu




Fri vers (Fri form) av Casbah* VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-12-09 22:00



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Smärtsam saknad. Mycket bra skrivet.
2012-12-13

  Juliusz Wilczynski
Känner starkt igen mig i den här, vet inte om jag tolkar den rätt. Den handlar mycket för mig om vad man gör för att få kroppslig ro då själen lider.
2012-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Casbah*
Casbah* VIP