Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är som en trofé Del 1

du är som en trofé
man kämpar för att vinna
som i ett olympiskt spel
eller som ett maraton
eller kanske
som en bergsklättring
eller ett nobelpris
du är så ärofylld
någon helig
någon att hedra
så nobel

du är en riktig
utmaning att komma åt
du är för bra
för att vara sann

du är någon som man bevarar och tar hand
om man någonsin
får tillgång till dig
du är någon man ska värdera så högt
och respektera

***

dammar av dig, finslipar dig
putsar dig
vad man nu kan tänkas göra med någon
som du
trofén

den högste









Fri vers (Fri form) av jamming223
Läst 242 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-12-10 12:10



Bookmark and Share


    Upplandspoeten
Underbar text vännen!!
2012-12-11

  Annika Persson
Katharsis en städdag.
Människan är ingen trofé, men nog kan
hon behöva dammas av med en dammvippa.
2012-12-10
  > Nästa text
< Föregående

jamming223