Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbakablick...

Solen bländar
ljudet av droppande vatten
porlande vatten

Nyss hörde jag ljudet
av havets dyningar
regelbundet som hjärtat
mot svart lavasand

Måste blunda hårt
den vita snön
glittrar likt tusen skärvor
av krossade speglar

Speglar min egen bild
av minnen
som skapats
av nuet




Fri vers (Fri form) av Annette Andersson
Läst 400 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-10 16:46



Bookmark and Share


  Göran P Rödholm
Jag gillar den där svarta lavasanden. Påminner mig om Ierapetra på Kreta.
"den vita snön
glittrar likt tusen skärvor
av krossade speglar "
Väldigt fin bild.
2013-01-28

  Lars Hedlin
Fint skrivet!
2012-12-13

  anits VIP
Mycket vackert skaldat
2012-12-11

  aol
underbart skaldat vännen,
2012-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson