Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden: Catharina Alinder får stå för TV4 då de var bredare och bättre, innan t o m logon blev rund och sosseröd


Det Partiska Opartiska TV4 [Nordstiernan]

 ~*~

Skåls tidiga avsnitt utan Kirstie Alley
var inte lika bra som de med henne

liksom TV4 utan Anna Lindmarker
inte är lika bra nu med Jenny som
kallar USA konstigt, bara för att hon ej förstår det
att Israel attackerar då de försvarar sig mot Syrien
och att män är aggressiva varelser
ja kanske ger svar på tal då de blir kallade för det
som alla sanna icke toffelhjältar av velour

som Lindmarker en gång sa rätt i ansiktet på Schyman, 
feminism är inte att vara vänster, jag är inte vänster men feminist
och ett levande bevis på det

men det var på den tiden då TV4 var bra
och inte politiskt korrekta

att vara neutral är inte att vara banal
som i det numer partiska men förr så opartiska TV4

med enskilda journalisters propaganda på programmet
och inte så många smarta TV program på agendan

i deras TV lista är det numer blankt
men där står att de sänder vad vi förr kallade
chic flix och program om chic litt
sponsrat av Bonniers

men på Albert Bonniers förlag (alltså inte Bonniers dampress)
kommer fortfarande ut seriös fakta, dikt och skönlitteratur

jag har sagt det förut
det är som kejsarens nya kläder
man talar om gayrörelsen och feminismen
sen utnyttjar man dem
till sin propaganda a la 70-tal med mistlur
precis som socialdemokratin växte förut
man säger ett och gör ett annat
fem nyhetstjejer och en kille som vädertjej
är inte jämställdhet det är
feminismdiktatur

där kvinnor berövas rätten att vara i hemmet
det är inte frihet att alla ska göra karriär
det har endast individen med att göra inte grupptrycket som vi kommit bort ifrån äntligen
var och en gör själv sitt val och de är de som är de starka

i en fri kanal som skulle uppväga ensidigheten i vårt monopolsamhälle i SVT
se Leijonborg, Scherman och Weiss vad de gjort med eran skapelse nu

vi är tillbaks där vi började då den startade med gammal skåpmats TV
för där går inga nya intressanta amerikanska TV-serier
inte ens på gamla TV4+ som nu är 11:an eller ens kanal sju

de programmen kan man finna under romantiska komedier och drama på biblioteket
att det nu äntligen finns andra kanaler än SVT & TV4 kan man kalla tur

men för det tackar vi inte vår förra sossekommunistmonopolregering som var sist i Europa med fri TV
utan Stenbeck: kungen utav media som skapat allt av värde du ser på Viasat sedan 1987

13 Nov 2012

L Patrik W Johansson

 

e-bok:

Nordstiernan




Fri vers (Fri form) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 598 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-10 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP