Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det bidde ingen haiku, det bidde visst en Kajku


Julerimmade haikuer

Här är en Kajku
Med några rim från Kaj, ju
Ja, så där ser du

Det går att rimma
fler haikuer per timma
om ord man limma

Inga julrim dock
ej heller någon julbock
fast kanske julskrock

Tomten på besök
genom skorsten ett försök
Tog sig sen en rök

Och en nubbe fick
Sen ostadigt färden gick
Genom skorsten, hick!




Bunden vers (Haiku) av Blåbärskaj
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-10 21:20



Bookmark and Share


  walborg
Kul text - fnissar därför att kaiku betyder kuckubello på finska ...
2012-12-10

  hansensson
I Norge blir det en ko som heter Kaj.
Snajdiga rim med lättsamt sinn.
Tycker jag om.
2012-12-10

  ResenärGenomLivet VIP
Hihi...kul rim...och Kajku är faktiskt ett japanskt namn...
2012-12-10

    ej medlem längre
Roligt sätt att skriva på! Det måste jag testa!
2012-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Blåbärskaj
Blåbärskaj