Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag varit där

-


Tänkte lite grann på hurdan klänning jag
skulle valt -

om jag varit där ...

Mörkt lila tror jag och med min mors
pärlhalsband

Skor är viktigt, jag vet, men inget kul när man har
ont under tårna

som jag


Håret skulle jag i alla fall ha fixat till bra
ingen fara med det



Sen tänkte jag på vem jag skulle
ha till bordet -

om jag varit där ...

Nobelpristagaren i fysik fick det bli
och vi skulle tala om rymden

väldigt trevligt skulle vi ha

han skulle säga att min klänning var
en av dom vackraste

om inte rentav den vackraste








Övriga genrer av Madeleine Richter
Läst 229 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-12-11 01:31



Bookmark and Share


    rodjikitievca
Väldigt, väldigt bra dikt!!
2012-12-17

  Madeleine Richter
De tre sista raderna är nu borta. Tack Vandergrau
2012-12-12

    ej medlem längre
Bra val!
En anspråkslös text som skulle blivit ännu bättre utan de tre sista raderna ...
2012-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Richter
Madeleine Richter