Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del 1


Den gamla kärleken



Den som jag en gång älskat
är förlorad
men är den saknad
kärleken
eller hon
eller
båda
ibland funderar jag på
hur mycket jag kanske
ändå älskade henne
om jag bara ville erkänna det
för mig själv
så kanske jag äntligen skulle få veta
om jag har älskat
någon gång
eller
om allt bara vara samma lögn
samma tråkiga historia
berättad om och om igen
och det är en tråkig historia
som jag vill slippa se igen
eller berätta igen
en trög illasittande
kostym
gör ingen gladare
så varför är det ens något att hoppas på
att det förgågna
kanske var lite bättre
än så
skulle det göra någon skillnad
nu




Fri vers av King ink
Läst 339 gånger
Publicerad 2006-02-16 19:20



Bookmark and Share


    NoMi F
Ja säg det, skulle det bli bättre
Kan känna igen mig i din poesi här, den berör mig
Känner saknad, sorg, undran men än dock hopp
Det är fin och känslig poesi
2006-02-17
  > Nästa text
< Föregående

King ink
King ink