Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avensjukans onda cirkel!

Ett barn i sandlådan
ser ett annat barn
med en spade som är Gul
Barnet ser på sin egen spade
Röd!
Förbannat Röd!
Förbanna den som gav spaden sin färg.
Barnet blickar upp och tar modet till sig
den gula spaden skall innom kort byta ägare.

Nöjd går det lilla barnet till sin del av sandlådan.
Plötsligt!
Barnet ser ett annat barn
men en spade som är Grön
Barnet ser på sin nystulna spade
Gul!
Fult gul!
Satan ta den som gav spaden denna färg.
...




Fri vers (Fri form) av Midnatt
Läst 302 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-12 02:15



Bookmark and Share


    Adrian.Eckman VIP
Finns kanske plats för förbättring, men du fick mig verkligen att le!
applåd!
2012-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Midnatt
Midnatt