Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara för dig.

jag ger dig min bön
att älska och förlåta
att glömma att minnas
en obeskrivlig längtan

jag ger dig mitt slag
ett hopp om kärlek
att tro och vilja
en dans för oss

jag ger dig mitt allt
att förenas till ett
att falla helt
en gränslös duett




Bunden vers av vägrargeupp
Läst 349 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-12 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vägrargeupp
vägrargeupp