Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överlämnandet

mitt skal är tunt
lätt att knäcka
men döljs
av uppblåst
heroism

när bitarna faller
görs inget ljud
men det bränns
när jag täcker en eld

förnekelse nära
inre svaghet
skuggar
likt en
heroinist

väntar en tid
mitt hjärta kan lämnas
villigt
när frågan blir ställd




Fri vers av Mattias C
Läst 332 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-12 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias C
Mattias C