Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Belöning för den fromme

Skapande vindar – vid tornet av framsteg.
Raserade murar längs åker o å.
Hängda män.
Hängda på ekets bystiga armar.
Fromma män under eket.
Sjungande den tysta visan om ett skållhett paradis.
Deras kröning runt hals.
Kråkornas måltid.
Ett öga för vingens värk.
Skinnet av en kind för miraklets vind.
Vind åt tappra enkla män.




Fri vers av Hedberg
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-12 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hedberg
Hedberg