Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tråkigt!

Orden har tagit slut. Den sista droppen har fallit.
Ett disigt sinne som pekar och bestämt säger nej till alla lustfyllda saker.
Pekande mot ett spektrum av färger.
Pekande mot blanka ytor.
Pekande mot omgivningens mångfald.
Stirrande på den, med endast insikten av de negativa upplevelser, den döljer.
Den mentala sucken.
Hoppets psykiska förfall.
Underkastelsen.
Förbittringens inre tårar. Tårar på allt omgivning har att erbjuda.
Apatin i underkastelsen. Förfrysningen av alla fysiska åtgärder. Raderingen av kraft.
Det dumma småleendet i ett fördömt försök att orka.
Orka tänka. Orka göra. Orka skratta. Orka åstadkomma.
Det dumma småleendets förvittring.
Förvittring till det tomma.
Det tomma utan hopp.
Det tomma utan kärlek.
Det tomma utan glädje.
Det tomma av total avsaknad.
Depressionens totala utblomning.




Fri vers av Hedberg
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-13 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hedberg
Hedberg