Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar

Vackra drömmar upplevda i ett isblått sken.
Drömmar du förlorar dig själv i.
Drömmar av dig, i dig.
När du är du och din värld är vacker och len.
När lätta subtila toner av harmoni spelas av dig, inom dig.

Drömmar av dramatiska äventyr, bekämpande det onda med det goda. Kampen som för dig mot det som är rätt och riktigt. Där idealen är en värld av skrattande ursinnig glädje. En drömsk värld av snöklädda bergstoppar, dold av isande dimma. Döljande allt det mystiska och allt det du måste finna.

Drömmar som får dig att le och försvinna åt det endast det du kan se.




Fri vers av Hedberg
Läst 186 gånger
Publicerad 2013-07-15 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hedberg
Hedberg