Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Fort

Jag flyger fram
klarblå
Jag njuter förlorat
rädslan
Trycker lite hårdare
pressar millimeter
för millimeter
Bländas
solen brinner
Får aldrig blunda




Fri vers (Fri form) av Annette Andersson
Läst 311 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-13 11:34



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skaldat om rädslan
som finns inom oss alla
2012-12-15

  aol
bra träffande skriftat om räslan nom oss som finns där,
2012-12-13

  Lars Hedlin
Mycket bra.....
2012-12-13

  Michaela Dutius
Vi var visst inne på samma tema idag du och jag.
Rädslan är en följeslagare till de flesta av oss tror jag.
Väl poetat!
2012-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson