Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En i flocken

Är du en i flocken?
Du djärva varg som inte faller ner
Med fläckig päls
Bara för att skilja dig från mängden

Du ylar annat än de andra
Men inte högre
Bara i en annan tonart

Och dansar runt er lägereld
Med sylvass ryggrad

Du hör till flocken

Men inte är du ledare
Och inte har du sliten päls

Du är bara en drömmande valp
Som rymmer framåt midnatt




Fri vers av Blake
Läst 780 gånger
Publicerad 2006-02-16 21:49



Bookmark and Share


    NoMi F
Från början i denna poesi
så känns det hårt på något sätt, lite
ironiskt
men så kommer jag till slutet och då
får det mig at le att känna
tillförlit och tänka på så mycket
Fin känsla, ger mig bilder
Det finns ett slags budskap i denna poesi
Rubriken är passande
Tycker om
2006-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Blake
Blake