Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett gissel skapat av amatörmässiga ytliga PR-människor som stör både djur och andra intelligenta varelser, visselreklam alltså inte unicef


Visselreklam för Världens Barn [Nordstiernan]

~*~

Jag undanber mig visselreklam
för än vad du tänkte på så vill de att du tänker på

matvaror, bilar eller ledsna djur och barn

jag är en medveten man och tänker alltid på alltsammans
men just nu tänker jag mina tankar

och det enda ni fick mig att inse var

att jag undanbeder mig visselreklam

så liksom republikanernas miljarder på valkampanjen så
är ert uppdrag ej utfört

because Obama is the new Nubian Monarch
and yes he can
what the Republican't

och pengarna bortkastade
som kunde ha skänkts till
de djur o människor
som behöver matvaror, bilar
och annat där de bor ifred för visselreklam


15 Nov 2012

L Patrik W Johansson

 

e-bok:

Nordstiernan




Fri vers (Fri form) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 436 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-13 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP