Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek kommer


såsmåningom

Så småningom hjärtat
Så småningom älskade
Hoppas jag

När vi blir vi
Även om
landet är långt

Bara vi vet och kan

Jag längtar efter att
våga tänka tankarna
om framtid

När smygandet och
lögnerna
inte tar all kraft

Då kanske vi orkar
Leka allt det där
vi vill

Är det då jag får
berätta

Om kärlek
Hur stort o förunderligt
Märkligt och vackert det är






Fri vers av annalena VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-13 19:54



Bookmark and Share


  DrZappa VIP
...nu... finns det liv, finns det hopp!
2012-12-13
  > Nästa text
< Föregående

annalena
annalena VIP