Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ligg stilla

Om du slutar att andas
Så är det ju klart
att smärtan släpper

Men käraste då är du död

Vem ska då få se
hur vackert livet glänser

Att hoppet knaprar i sig
lyckokakor varje dag

Lämnar efter sig små
smulor här och där

Vem ska jag visa då
Att det går att le
fastän hjärtat lossnat






Fri vers av annalena VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2012-12-13 20:26



Bookmark and Share


  blåbärsdrömmar
Det känns som att jag måste läsa den här varje dag. Jag kan inte låta bli. Skulle helst vilja tapetsera hela mitt rum med den här
2013-01-06

  Nils Teodor VIP
I mörkret ser man ljuset som klarast
Vackert skrivet om ljus i mörker
2012-12-18

  Linda CH VIP
Mycket vacker, vemodig men trots allt hoppfull text!
2012-12-17

  ResenärGenomLivet VIP
Uppmuntrande på ett vemodigt sätt...men utsökt skrivet...
2012-12-17

  Madelene Edlund
...det knastrar lyckokakssmulor under mina fötter :-)
2012-12-17

  Lars Hedlin
Vacker text...gillas
2012-12-16

  Nattviolen VIP
Åh va fin. Smärtsam, men från hjärtat. Jag trivs i lyckan som finns i allt det mörka.
2012-12-14

    ej medlem längre
Säger som föregående talare , att det var oerhört vackert..
En skön och öm känsla vilar över den..bra !!! Bokmärker !
2012-12-14

    Niclasdotter
Det här kan vara bland det vackraste jag har läst.
Den kryper under mitt skinn för att stanna där ett tag.
Jag tycker att detta är skönhet i dess renaste form.
2012-12-14

    ej medlem längre
Det finns det som är att vara ett hjärta som slits i tusen bitar oh får då en sådan längtan efter att få sig en sann bild av dig själv så jag ser att du har sett dig själv som den som ledsen går runt i ditt hem
2012-12-14

  alldamageinside
Tack för underbar läsning.
2012-12-14

  Robert Jonsson VIP
Gillas och speciellt

"Vem ska jag visa då
Att det går att le
fastän hjärtat lossnat"
2012-12-14

    ej medlem längre
gillar denna!...
2012-12-13

  blåbärsdrömmar
Tack. Den här texten var nog precis vad jag behövde just nu.
2012-12-13
  > Nästa text
< Föregående

annalena
annalena VIP