Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon ber om bönen

det finns en självkritik som inte
skriker inte har en önskan
om något mer än

det Sanna. Det subjektiva

så hon ber. Om kilon som hon
önskade få bort ett par, en två
tre

Hon vet att hon är vacker
men att det finns så mycket
större ting, som står på spel


men det är retsamt att inte kunna
glänsa visa upp figuren, att inte
kunna erbjuda det vackra som
det e

hon vet att hon är smart
har charm och mycket mycket
mer

Att hon är en skatt

Hon anar ofta hur hon
lät en framtid få hänga så
lössläppt där bredvid


änglar skriker sig hesa

månen speglar sig i fettavlagringar

den rullar runt i sin egen form

hon skulle kunna leverera så
mycket mer,




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-14 00:28



Bookmark and Share


  wildah
Mycket att fundera över här, väldigt välformulerad.
2012-12-15
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP