Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett julklappsrim utan julklapp till poeter.se


Inte bara poeter - .se



Somliga kan inte fungera
normalt och civiliserat
och samtidigt diskutera.
De måste vara otidiga
och ständigt orera.

- Du använder maktspråk
i diskussionen med mej,
så märks det,
du är ingen riktig tjej
(här underförstått flata)
Du är nån
det känns rätt att hata,
för jag tänker
inte som dej.

Så jag beslöt mej
för att resignera
och helt enkelt blockera.

Enklast så,
orkade inte höra på
eller diskutera
med en sådan
ännu mera.

Poeter.se borde vara
bara för oss som känner
att i litteraturens namn
är vi alla vänner.













Bunden vers (Rim) av Delilah Juno VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-12-14 16:24



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
håller med!
2012-12-14

  Lavinia Röd
Tråkigt att läsa om skälen till att dikten blev till. Snyggt skrivet!
2012-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP