Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur en mejlkorrespondens...


puss och kram på japanska

kram på japanska:
houyou,

vill man skicka puss:
' kissu ' ...

vill man skicka
en längre kyss...

skriver man:
' kuchidzuke '...

...kanske
också ' seppun '




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 1697 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-12-15 15:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja jag ler ...så mysiga ord de har..de låter även så glada när de talar..
2012-12-17

  Tarantaran
' Seppun ' betyder både kyss och
kyssas...som kuchidzuke fast kortare
som ord...längre än ' kissu ' och ' kisu '
dock...Tack för din fråga!
Houyou
Taran
2012-12-15

  Dufvenberg


Då blir jag genast sugen på att få veta vad seppun betyder?:).


2012-12-15

  Federico Romano
Vi tar en suschi på det..
2012-12-15

  TrollTörnTrappan VIP
Blir det samma ord om man pussas rent fysiskt på japanska?? :)
2012-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran