Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erosion

så många nätter i dimma
sömnlös läser jag Baudelaire
och speglar mig stum
allting stelnande glädje tårar


fruset brännande


nedsläckt
där ingenting lyser
månen gömd under jorden


eros
öga
ser
henne begravas


jag i nålens öga
väntande röst
tiden sträcker ut sig
vilar emellan ett pendlande hjärta
stilla i sömnen
stilla sovandes
en stilla skugga






Fri vers (Fri form) av Lethe
Läst 250 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-12-18 11:31



Bookmark and Share


    Niclasdotter
Underbar!
2012-12-18

    ej medlem längre
Classique.
2012-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Lethe
Lethe