Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden: Eva Dahlbeck med en röd variant av vår första bil


Nostalgi Intelligens [Nordstiernan]

~*~

De som ej kallar det franska revolutionen utan Terrorn

är intelligenta som jazz med xylofon

 

Ser på gamla svenska filmer från då mamma var ung

med henne, tider jag ej var med om

 

Musik i filmer som upphöjer upplevelsen

av vackerheten

 

Tider som var moderna då och nostalgi nu

men med nya uppfinningar och tidstrender

kommer att återkomma igen

i historien

21 Nov 2012

L Patrik W Johansson

 

e-bok:

Nordstiernan




Fri vers (Modernistisk dikt) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 420 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-15 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP