Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden är bearbetad


Du gömmer dig







Du gömmer dig
i mörkret

rädd för att dagsljuset
ska avslöja
din sorg

stig fram
och låt alla se
din inre trädgård

som du vattnat
med dina tårar

där blommar visheten
som knoppades
i mörkrets tid

Våga steget

även om ljuset bländar
efter mörkergråten

sorgen har ju skapat
en glänta i ditt inre

dit du kan gå

och hitta den styrka
som skapades

av din svaghet




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 348 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-12-16 11:28



Bookmark and Share


  Maria T
Mycket vacker poesi
2013-01-20

    ej medlem längre
riktigt fin text, ger en skön känsla...
2012-12-29

  Lars Hedlin
Fint och bra skrivet
2012-12-18

  anits VIP
Så fint klokt och insiktsfullt skaldat
2012-12-17

  Christine Sabel
Du får det att låta så lätt, men visst, det är ju så sant!
2012-12-16

  Rolfsdotter
Stark text med en talande bild...tycker om den här...
2012-12-16

  ResenärGenomLivet VIP
Underbart vackert...att komma ut i ljuset...
2012-12-16

  Larz Gustafsson VIP
"Den som är rädd för Getsemane
har ingenting alls att få
eller ge"
2012-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius