Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du var min ängel

Du var min ängel
idag min skyddsängel
Du dog för längesedan
lämnade mig kvar på jorden ensam allena

Du sa till mig: Stackars dig som måste stanna här
och lämnade mig kvar till ett liv i misär
Jag skulle behövt dig här
I denna hårda värld

Den här världen är ond
för ond för en god
Du dog alltför tidigt
du var för snäll för att få lida

Jag är glad för din skull
men jag står dig i skuld
Jag besöker aldrig din grav
känner mig inte bra

Vet att du förstår
att jag floder gråter
Minns alltför bra den dagen
för 47 år sedan, min födelsedag

Behövs ingen gammal sten
för att påminna mig om den dagen
Du lämnade mig
här utan dig

Jag tänker på dig speciellt idag
din dödsdag min födelsedag
vi blev sammanbundna
så hårt att det inte går att blunda

Vet att du förlåter mig
att jag inte besöker dig
en sten på en kyrkogård
behövs inte som ömhetsbevis för mina tårar

Jag älskar dig
glömmer aldrig dig
Kanske möts vi snart
om en kvart

När din födelsedag
blir min dödsdag
då blir vår karma
i evigheten samma

Såsom yttersta kärleksbevis
byter vi dödsattest mot födelsebevis
Vi bestämmer att jag dör 25 december
så blir vi för evigt sammanlänkade




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-17 11:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Detta var oerhört fint och samtidigt så sorgligt skrivet!
2012-12-17
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP