Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kränkas är nog det värsta


Har alltid tänkt..

Hur fungerade hjärnan
den som känner igen vet

Hon hade inget att vinna
förutom nöjet att veta

Fruktade hon dom egna lögnerna,
att tanterna skulle veta?

Tanterna saknade nog hjärtan
eller så var dom mörka som deras själ

Precis som en gummiboll kommer jag tillbaka
då min tystnad ej kvävs




Prosa av Federico Romano
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-16 23:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Never trust a hippie!
2012-12-17

  Lars Hedlin
JA är det stilla tyst i tiden eller forsätter det som ringar på vattnet ?
2012-12-17

  SatansSon VIP
ja, Cicciolina var tragisk. Men Jeff Koons älskade verkligen henne.
2012-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano