Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden: ur Korn "Evolution" som finns som länk efter texten


Att Vårda Språket [Nordstiernan]

~*~

Att vårda språket
trots att allting redan har sagts

folk komplicerar för mycket
människor är rätt enkla
om instinkten får styra

när jag var tonåring så var 60-talet nostalgi
och 80-talet framtid
nu är allt nostalgi
eftersom ingenting nytt tillkommer
av kreativitet mer än avancerad teknik

hellre ett vackert bilmotivlack längs sidan av en Chevrolet längs E4:an i barndomens tidning Wheels

varför slava åt en stor stat full av hat
hellre se till den enskilda Människan
med förtröstan

*

Det är bevisat att folk läser mindre böcker
och blir mindre intelligenta eftersom de låter sig matas
ofta med propaganda
det är först då de ser att något är fel och inte fungerar 
som de tar reda på faktan själva
till skillnad från schimpanserna, orangutangerna, gorillorna och babianerna
som älskar att lära sig...

hellre skitig på utsidan än på insidan

23 Nov 2012

L Patrik W Johansson

 

e-bok:

Nordstiernan

länk:

Korn - Evolution




Fri vers (Fri form) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 480 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-16 18:10



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
bra text
2012-12-16
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP