Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

åter se

efter att ha varit förblindad
kan jag nu åter se

så mycket jag missat

som färgen på dina ögon
eller
höstglödens sprakande inferno

min iris har fått liv

någon har tänt mitt inre
öppnat livet i mina ögon




Fri vers av Myself
Läst 262 gånger
Publicerad 2004-08-10 09:00



Bookmark and Share


  Martin VIP
va gött!
2004-08-10

    ej medlem längre
väldigt bra
2004-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself