Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där tomheten kvarstår

 

Som en tjock dimma täcker sår

bilder från då och nu öppnar upp

gråta är ingen vinst

Allt du sagt är tomt

en sorg mitt hjärta bär

av bestående smärta




Fri vers av Lindizz
Läst 377 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-17 12:22



Bookmark and Share


    tramp
Att sörja och begråta är bra, men bara en stund annars glömmer hjärtat bort vad glädje är
2012-12-17

  Lars Hedlin
En smärtsam känsla inom...
2012-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz