Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vera i Vara




Så var det Vera i Vara
som trodde sig vara i fara
Såg en björn
kände en törn
men det var ju Skifs bara

Så var det Vera i Vara
med sin barnaskara
tio små frön
o dålig lön
o Gubbe i Svappavaara

Så var det Vera i Skara
som åt för mycket carbonara
spydde parmesan
hela långa dan
o sen dog hon plötsligt bara









Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 357 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-17 08:24



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
gillar den sista bäst
2006-02-17

  DanSan
Hahaha så gott att få skratta med dig Bodil = )
hahaha . . . Dan
2006-02-17

  Ingrid Nilsson
Fantastiskt!!!
2006-02-17

  rebecca d
Bodil det är outsinligt!!!
2006-02-17

  Markattan
Tack för ett gott skratt innan det är dags att sätta tänderna i dagens arbete! Nu får jag ju nästan avsmak för parmesan som är så gott på pastan ;o) Härligt fyndiga som vanligt, Bodil!
2006-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg