Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick lite inspiration av en diktbok jag fick av min mor på alla hjärtans dag.


Höga tankar

Ännu en mörk natt med endast månens ljus som
stirrar in i rummet där en naken kvinna ligger åter igen
på sin ännu ostädade säng

Tankar som sträcker sig högt till en annan
värld som berättar en lång historia om
en man som fyllt mitt hjärta och som gör
att jag inte längre kan gå rakt

Men min själ är slut och askan ger
mig ej längre dem svar jag vill ha
Ovis går jag här med
frågor utan svar

Vem är jag?
Vem ska jag bli?
Varför finns vi till?
Varför ska vi glädjas det liv vi fått
bara för att det är det som man
givit oss?

Omedveten om vad som kommer att ske
så fortsätter jag leva här

Utan en enda tanke

Livet är nog för kort

Ligger ensam i min ännu ostädade säng
med höga tankar om en annan värld
som kan acceptera mig




Fri vers av Wendela Selander
Läst 410 gånger
Publicerad 2006-02-17 08:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wendela Selander
Wendela Selander