Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt är en skapelse av din sjuka fantasi

Isande tystnad,Byts ut mot isande skrik.
Skrik som får ditt hår på armarna att resa sig, och din instinkt att fly att sättas igång.
Skriken och skratten som får dig att skaka av skräck.
Men det finns inget på denna jord som kan få det att sluta.

Du intalar dig själv att allt finns i ditt huvud, att allt är en skapelse av din sjuka fantasi.
Men inget hjälper, skriken är bedövande och du ser ingen utväg.
Utvägen skulle I så fall vara att hoppa mot tystnaden.

Din blick dras mot fönstret och dina ögon fylls med tårar, och du har bestämt dig.
Du slänger dig ut ur fönstret och känner den isande kalla vinden i ansiktet, den där kalla vinden som alltid kommer i slutet av november.
Du blundar och hoppas att du nu ska få besöka en plats långt bortom denna värld, och äntligen få besöka en värld utan ondska.
Rösterna tystas för en sekund, tills dom byts ut i hånande skratt.




Fri vers av cancertid
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-17 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cancertid
cancertid