Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet på glänt

Livet står på glänt i dom höga husen
Ungarna springer gatan fram till bussen
Pensionärerna kallar dom för ''dom små busen''

Mitt i allt kaos står du
Trött och sliten
Men jävligt sammanbiten

Hur landade du här?
Hur kom du hit?
Du påstod att du var kär
Men alla vet att det var en nit

Men när du ser dom små busen springa förbi
Och du känner att livet är för kort
Tänk då på
Att livet inte är för din sort




Fri vers av cancertid
Läst 362 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-23 00:46



Bookmark and Share


  Robin V
Väldigt bra!

finns något väldigt hoppfullt i uttrycket "Livet på glänt". Hoppas dörren öppnas snart!
2014-01-23
  > Nästa text
< Föregående

cancertid
cancertid