Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tobaksröken och den eviga rymden

Den tjocka tobaksröken
Som du alltid drog ner i din hals

Vi kunde stått där i en evighet
Och pekat ut alla planeter som lever ovanför oss

Röken som skingrade sig
Upp mot rymden
Var en del av oss

Vi höll om varandra tills rymden slutade att fungera
Tills elden började regna från himlen

Och efter det
Ja, efter det

Vad fan hände då?




Fri vers av cancertid
Läst 341 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-22 19:41



Bookmark and Share


  Densen VIP
Abrupt var namnet, slutet...
"Tills elden började regna från himlen:/

Hoppas detta inte innebar något negativt:/ Låt kärleken vinna!

Kanske å andra sidan svårt ibland...
2014-01-28

    ej medlem längre
ni såg verkligheten?
2013-09-22
  > Nästa text
< Föregående

cancertid
cancertid